Turkojan Nedir ? Nasıl Kullanılır ? Turkojan Yardım

19:48 Posted by crypter

Soru-RAT Nedir?
Cevap-Rat aynı zamanda Remote Administrator Tool(Uzaktan Admin Olarak Kontrol) Olarak Adlandırılır.Genel olarak Kötü Amaçlı Kullanılır,Yani bilgisiyar kullanır gibi,Kişilerin bilgilerini çalmak,dosyalarını düzenlemek ve silmek gibi yönlerde kullanılabilir.Kurban bulmak için server dosyanızı karşı tarafa gönderip açmasını sağlamaktır.

Soru
Spread Nasıl Yapılır?[Yaymak]
Cevap-RAT Servarlarınızı bir çok yol ile yayabilirsiniz.Aşşağıda belirteceğim yollar ile kurban kasabilirsiniz.
-P2P(PerToPer) Yani uTorrent,Pirate Bay Gibi çeşitli yollarla.
-Anlık Sohbet Alanı İçerisinde Yapılabilir Örneğin;
-Skype ,MSN, Aim Ve bir çok anlık görüşme yapabildiğiniz uygulamalar.


SoruNerden İndireceğim?
Cevap – Evet Değerli sitemizden istediğiniz her türlü RAT'ı Güvenle indirebilirsiniz.
RAT / Trojan - CryptoSuite.ORG || The Best Encryption Platform Of The World

Soru - Kurban'ı Nasıl Control Ederim?
Cevap -Rat'ın Bilgisayarınızda kurulu olması gerekiyor.Rat client'i ile kurbanlarınızı kontrol edebilirsiniz.

Soru – RAT Kurmak İçin Ne Gerekli?
Cevap - Evet size Windows OS Sistemi Gereklidir,Tabikide Rat da kullanacağınız Port Modeminizin ara yüzüne girip açılması gereklidir.Google'da PortForwarding diye aratıp Modeminizi seçtikten sonra uygulamarı yaparak Portlarınızı açabilirsiniz.

SoruNasıl Port Açarım?
Cevap-Port açmak çok basittir ama RAT için çok önemlidir,Çünkü RAT'ın mantığı port üzerinedir,Rat port aracılığı ile bağlantı kurar ve firewall'ı bypass eder ve bağlantı kurulur.

Şimdi vereceğim siteden kendi modeminizi seçip Portunuzu açabilirsiniz.Eğer port açmakta sıkıntı yaşayan olursa ÖM Atmaları Yeterli Olur Elimden Geldiğince Yardımcı Olabilirim.

Site: Port Açmak
Site2:Port Forwarding Guides Listed by Manufacturer and Model - PortForward.com


SoruServer'ımı Nasıl FUD Yaparım?
Cevap - Eğer Fud Server yapmak istiyorsanız,Sitemizin Crypter Bölümünde sürekli paylaşılan güncel fud crypterlar ile fud layabilirsiniz.Aynı Zamanda HackerToolv2(v3 yakında çıkacak) programı yardımıyla serverınızda hex editlemeleri yapıp kendinizi geliştirebilir ve fud yapabilirsiniz.


Soru Kendi server'ımı açtım Nasıl Temizlerim?
Cevap -Öncelike Bağlantı aldıysanız eğer RAT'dan kendi bağlantınızı "uninstall" edebilirsiniz,Başka bir çözüm yolu ise Malware Anti Bytes , ve Anti Malware Programını kullanmaktır.
Kökten Çözüm ise Regedit'den Serverınızı silmektir.Bu işlemi yaparken görev yöneticisinden explorer.exe yi tamamen sonlandırmanız gerekiyor.


SoruYasal mı Değilmi?
Cevap - Evet bazı Rat lar yasal bazıları ise yasal değildir.Legal Ratlarda backdoor olmaz ve kişiler istedikleri zaman bağlantıyı kesebilirler ÖRN: TeamViewer .Yasal Olmayan ratlar genelde hack ve bilgi çalma işlerinde kullanılır.

Yasal Olanlar:
TeamViewer– Herhangi bir bilgisayara karşı tarafın izni ile kontrol edebilme.
UltraVNC – Uzaktan Destek İstek karşılığında kontrol yazılımıdır..
Ammyy Admin – Ammyy admin en çok güvenilir uzaktan kontrol yazılımıdır.Uzaktan yardım edebilir ve yönetebilirsiniz.
Mikogo – Mikogo online toplantı amacıyla kullanılabilir, Web Konferans & Uzaktan Kontrol Araçları. Ekranınızı aynı anda 10 kişi ile paylaşabileceğiniz bir yazılımdır.
Bu tarz programların yasal olma nedeni ise,Yapılacak kontrolün 2 kişi tarafından onaylanıp açılmasıdır.Bu yüzden herhangi bir olumsuz durum yoktur.

Yasal Olmayanlar:
Spy-Net
Cerberus Rat
CyberGate Rat
SubSeven
Turkojan
ProRat

Neden Yasal Değil?
Yukarıdaki sorularda açıladığım gibi,Bu tarz programlar karşı tarafta port açar ve bu şekilde bağlantı kurulur,siz bunu yaptığınızda karşı tarafın ruhu duymaz ve insanların kişisel bilgilerine,şifrelerine,vs vs .İzinsiz ulaştığınızdan dolayı yasallıktan çıkar ve Illegal bir hal alır.

SoruNerde Ve Nasıl Server'ımı Yayarım?
Cevap– Yaymak için bir çok yol var.Bunlardan bir tanesi warez websiteleri, P2P Torrent Siteleri(uTorrent, Pirate bay), YouTube Gibi. Evet bir çok kişi spreadi otomatik programlarla yaparlar auto-spread gibi programlarla.Ama bu işin en verimli olacağı hal,Serverınızın fud olmasıdır.


Soru – DNS Host Nedir? (DOMAIN NAME SYSTEM)
Cevap - DNS,Domain Name System’in kısaltılmış şeklidir. Türkçe karşılığı ise Alan İsimlendirme Sistemi olarak bilinir.

DNS, 256 karaktere kadar büyüyebilen host isimlerini IP’ye çevirmek için kullanılan bir sistemdir. Host ismi,tümüyle tanımlanmış isim (full qualified name) olarak da bilinir ve hem bilgisayarın ismini hem de bilgisayarın bulunduğu Internet domainini gösterir. Örneğin murat.anadolu.com.tr ismi. Bu isimde ’anadolu.com.tr’ ifadesi internet domainini, ’murat’ ifadesi ise bu domaindeki tek bir makineyi belirtir. DNS , verilen bir makina adının IP adresini çözerek makinaların Internet üzerinde host isimleri ile haberleşmelerine olanak tanır.

DNS’in amacı nedir?

DNS, kolay anlaşılabilir ve kullanılabilir makine ve alan isimleri ile makine IP adresleri arasında çift taraflı dönüşümü sağlar. IP adreslerinin gündelik hayatta kullanımı ve hatırlanması pek pratik olmadığı için domain isimlendirme sistemi kullanılır. Ana amacı, ağ uzerinden gelen alan adı veya IPnumarası ile ilgili sorgulamalara yanıt vermektir. Bu amaç için cok yaygın olarak \\”Berkeley Internet Name Domain (BIND)\\” yazılımı kullanılmaktadır. Siz bir siteye erişmek istediğinizde, DNS sayesinde hangi site nerde , hangi IP hangi bilğisayara ait olduğu belirlenir, ve istediğiniz yere erişirsiniz.


SoruRAT ile neler yapabilirim?
Cevap – Yapabileceklerinizin Listesi:
• Dosya Yönetimi
• Web tarayıcısı Kontrolü(Site Açtırma,Başlangıç Sitesini Değiştirmek.)
• Sistem bilgilerini alma(OS Versiyon,Hangi Antiyi Kullanıyor?, Ram Memory,Bilgisayar ismi Gibi.)
• Şifreleri alma, kredi kart numaralarını almak veya özel bilgileri almak.
• Bilgisayar ekran görüntüsünü görmek ve kontrol edebilme.
• Kamera Ve Ses Kaydı Yaoabilme
• Mouse kontrolü
• Silme, Değiştirme,İndirme, Yükleme veya dosyaların yerini değiştirme gibi.


Rat ile yapabileceğiniz şeyler bu kadar .İngilizce dökümanı tamamen kendim translate ettim ve sizlere sundum.Sanırım artık RAT Nedir ? Nasıl Onu Yaparım Bunu yaparım gibi sorular sorulmayacak.Yeniler İçin İlaç Gibi bir döküman oldu.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Ben server dosyamı oluşturup göderiyorum port açtım no-ip de yaptım ama tık yok denemek için arkadaşa yolladım açılmıyor dosyalar kontrol de edemiyorum Lütfen yardım edin.. fener_mfa@hotmail.com

Yorum Gönder